Básničky, Poezie, Verše

v

Podrobnosti autora Tvá Sestra

Tvá Sestra

·Věk: 31 let

·Registrace: 14.11.2023 (171 dnů)

·Napsal(a) o sobě:

Tak To jsem já, Tvořilka Lenka.Už nežiji v té rodine kde jsem byla týrána. Zjistili na ně policajti mnoho věcí špatných co dělali a podvody a tak...Ale můj přítel, s nímž jsem si tajně psala třináct let,mne od nich vysvobodil ajsem teď 8 měsíců na svobodě a už nežiji jak novodobý otrok, jak to policie nazvala,že jsem takto žila..... Zdravím zdejšího milého adminka :-) A také Vás všechny.
V poslední době to nemám jednoduché.
Bydlela jsem u lidí kteří mi všechno brali a týrali mě, teď si zařizuji důchod a nový život. TEnto měsíc je to nejnáročnější. Už jsme i předtím spali s přítelem venku, nebylo to lehké, protože mne obrala o peníze vlastní rodina a nemáme , z čeho žít a čím zaplatit nájem. Proto Vás prosím touto cestou, kdo by měl na srdci nám pomoci nějakým finančním darem. Moc by jste nám tímto pomohli. Můj účet je
2500384003 a kód banky je 5500. JIž se mi ozývali i nějací z Anglie, že má ta žena rakovinu a chtěla mi poslat své prý dědictví a já jí málem naletěla..Nechápu, kde bylo její svědomí...Já však jsem opravdu zoufalá a nevím už na koho se obrátit.Tak děkuji všem za pomoc, s Láskou Lenka Tvořilka.

PS: ZDRAVÍM ZDE VŠECHNY A ZEJMÉNA ZÁŘILKU MISHU, MOU SESTŘIČKU, DÍKY KTERÉ ZDE MÁM PŘEZDÍVKU TVÁ SESTRA. MÍŠE JSEM DALA PŘEZDÍVKU ZÁŘILKA... :-)

Přehled děl:

· Básně (1)

Všechna díla

Sbírky, Knihy (0) - nedokončených (0)

Spodek

Stránka generována 3.5.2024 11:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti