Básničky, Poezie, Verše

v

Komentáře » Usměvavé tváře

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 5 záznamů. Zobrazuji 1-5.

DASHOR: no tááák,sluchátka do lesa...zabité...!!!

kolego pode mnou...zaujalo mě tvé: že bysme se tu bez drog(popř. někdo alkohol) posrali a že je OBČAS dobré se odpoutat...mnoho lidí souhlasit nebude...ale něco na tom je...

jak jsem jednou někde napsal do komentu že tu máme vše a vše je pro nás...

23.3.2016 19:18 | Martin Havlíček

Mám rád svou rodinu, i když to občas bylo těžký ale i tak. A no těšim se až budu "svobodný". Alkohol nemusím, ale kdyby nebyli drogy atd. Posrali by jsme se. Občas je dobrý se odpoutat od reality. A příroda tu miluju. To byl důvod jít na lesarnu. Děkuju že se vám líbí mé verše :) potěší to. Hlavně amatéra...

22.3.2016 22:50 | Peaceforall

Pises,ze doma ti neni dobre.Ja s rodici taky nevysla.Nezoufej.Jednou prijde cas,kdy uz na ne nebudes odkazany a budes si zit svuj zivot volny jako ptak.A preju ti,aby ti vse vyslo.Musis verit.Jen svuj žal neutápěj v alkoholu.To nema vyznam.Radeji vyraz do lesa,se sluchatky na usich a sni svuj sen,ktery vyplodi dalsi krasne versiky.Drz se;)

22.3.2016 22:00 | Dasahor

Psal jsem to dyl, ale vím že zivot není utrpení. Nedávno jsem četl 4dohody v nich je až neuvěřitelná moc toho jak žít lépe než ostatní. Kdo to nečetl nepochopí. Díky nim si myslím, že až ta pravá zkouška přijde nebude to konec světa, ale začátek další etapy něčeho nového.

22.3.2016 21:56 | Peaceforall

Zlomené srdce v tvém věku je normální zkouška dospělosti a těch zažiješ i několik a později na to budeš vzpomínat s úsměvem a právě proto život není utrpením, ale zkouškou jak jsme na něj připraveni.

22.3.2016 20:35 | děda včela

Stránky: [1]

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 17:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 46 stránek.
roboti