Básničky, Poezie, Verše

v

Komentáře » Vztahy jsou Zřítelnice

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 15 záznamů. Zobrazuji 1-15.

Nebudu reagovat na vzkaz, protože jsem ti své napsal tady. Zazněla tu spousta emocí, jak tak koukám a mám z toho rozporuplný pocit. V první řadě, aby bylo jasno byť se to výjmečně tohoto díla netýká, myslím, že velebit boha, ja jako se opírat o berli. Ale já se radši peru, než opírám ...
Text je prostě klasicky rytmicky špatně. Jednou rým, pak ne pak cosi vzdáleného. Každý si tu omlouvá svůj text, že píše podle sebe. Pak to ale nenazývejte poezie, páč tady se žádný vynálezce nového směru nezrodí ...
Čímž vysvětluji a odpovídám na vzkaz a můj koment níže ...

1.1.2017 13:28 | Marcone

Lenko, bez urážky mám trochu pocit, že tu začínáš zase dělat malinko dusno. Už několikrát jsem ti vysvětlovala, že ne každý je ochotný akceptovat frekvenci tvých vzkazů. To že ti někdo napíše koment, ať kladný či záporný automaticky neznamená, že mu máš napsat vzkaz. Potom se nemůžeš divit, že Gogol na tebe reaguje, tak jak reaguje.
Nezlob se, ale to co jsi mu připsala k jeho poslední básni je jako reakce na úrovni základní školy.
A ještě jedna věc. Prosím tě neoháněj se tím, že nevidíš. Chápu, že s něčím takovým není jednoduhé žít, ale nejsi tady jediná, kdo má nějaký problém. S tím rozdílem, že ti lidé o tom veřejně nemluví. Takhle to totiž vypadá, že si přímo vynucuješ, aby tě ostatní vnímali jako někoho, koho je třeba neustále chválit a litovat, protože se s ním život zrovna nemazlí.
A o tom to celý je. Ty sama se vyčleňuješ, ale pokud to máš nastavený takhle je to tvoje věc.
Ode mě vše a tímto z mé strany téma považuju za uzavřené. Magica

31.12.2016 19:19 | Desiré

Velevážená poctěná
slovo "ubohá" jsem ve vztahu ke tvým básním nepoužil. To jsi si nějakým záhadným způsobem vydedukovala sama...lidé občas mívají ten dar. A ano, kolikrát jsem ti ve vzkazech psal, že si nepřeji, aby jsi je psala. Jelikož mě to obtěžuje, tak obtěžovatelka jsi. A pokud s tím nepřestaneš, potom se na moderátory obrátím. Pokud je to z mé strany vyhrožování, v tom případě se ti hluboce omlouvám, ale dle mého názoru, se slovo "výhrůžka" vztahuje k naprosto jiným souvislostem. Pouze zveličuješ a snažíš se omlouvat svou neomalenost. Děkuji ti též za tvůj příspěvek k mé poslední básni. Odduševnělá práce vynikajícího básníka...doufám, že si to přečte co nejvíc lidí:-)))).
A rozhodně nedělám žádné rozdíly mezi tím, zda někdo vidí, či ne. Básně se očima nepíší. A rozhodně už nemám ani čas a ani chuť tady polemizovat s někým, kdo okolo sebe jen kope a není schopen smysluplné konverzace.
Takže tohle je můj poslední příspěvek k dnešnímu tématu a budu se těšit na tvé nové dílo. Pokud mě osloví, dozajista pochválím.

31.12.2016 16:28 | gogol

ale vyzařuje z Tebe hluboká upřímnost....:-) Takže Tvé kritiky si budu vždy cenit, milý Gogole..

31.12.2016 16:16 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENÁ

Vážený a Ctěný
To, že mi ve vzkazích vyhrožuješ, že mne nahlásíš, a to, že mi v komentech píšeš, jak ubohá je má tvorba, mi připadne, jako bys činil rozdílu mezi vidícími a nevidomými...

31.12.2016 16:06 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENÁ

A to je jako co?:-)))) Obhajoba v bodech?
Nikoho neponižuju. Mám na poezii jasný názor a mám taky právo se v komentáři vyjádřit. Nic ponižujícího vůči tobě jsem neužil. Ve vzkazech se k tobě chovám naprosto stejně, jako ve veřejných komentářích. Tvoje, bez diakritiky, vpisované vzkazy typu...nebud drzej, nepreji si, aby jsi me basne dale komentoval...jasne mluví za vše. Takže, pokud tady někdo někoho ponižuje a uráží, jsi to ty.
A pokud tě moje komentáře nezajímají, máš na ně právo nereagovat:-)).

31.12.2016 15:57 | gogol

Milý ty Gogole:
tak zaprvé: stále Ti nepíšu.za druhé: ve vzkazích se ke mě nechováš hezky.za třetí:nečekám jen chválu. Ale Ty mne ponižuješ.A za čtvrtý.Tve komenty mě nezajímají.

31.12.2016 15:46 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENÁ

Heee...kdo je gogl? To mám být jako já? Vždyť ty nejsi schopná ani pořádně napsat můj nick:-))).
A rozhodně nechápu, co je na mém komentáři bezdůvodně urážlivého. Napsal jsem to snad jasně, slušně a bez nějakých vulgarit. Je pravda, že jsem nepoužil přímou formu, ale přirovnání, však průměrně inteligentní člověk pochopí. Nic urážlivého jsem nenapsal, pouze vyjádřil názor na tvé dílo. Že to nedokážeš přijmout je pouze tvůj problém.
Několikrát jsem tě také upozorňoval na to, aby jsi mě přestala obtěžovat svými vzkazy, však stále tak činíš. A že mě prosíš, abych přestal komentovat tvé básně je nebetyčná drzost...tady ten výraz dle mého názoru sedí. Spolu s povrchností a sebestředností. Budu si komentovat co chci. Pokud své básně vkládáš na veřejný básnický server, musíš počítat se zpětnou vazbou. Pokud očekáváš pouze slova chvály, potom jsi asi na špatné adrese. Když mě něco nezaujme, chválit to rozhodně nehodlám.
Přestaň mě obtěžovat vzkazy, vše co se týká básní se dozvíš v komentářích.

31.12.2016 15:21 | gogol

Gogle prestan mne bezduvodne urazet

31.12.2016 13:46 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENÁ

I lopatou se dá házet tak, aby to vypadalo jako umění. A hlavně...je za tím něco vidět.
Tady se jen házelo...velkoryse, však bez ducha a mdle.

31.12.2016 0:18 | gogol

Už to ale příště nedělej, ju ? Nebo alespoň ne takhle urážlivě vůči poezii ...

30.12.2016 23:09 | Marcone

O dkěuji:-) Musila jsem to vylejt z nitra:-)

30.12.2016 22:46 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENÁ

Nádhera, už dlouho jsem si tak dobře nepočetla. Skvělé obraty, obsah...prostě VŠECHNO!

30.12.2016 21:18 | Desiré

hustý :-D

30.12.2016 20:45 | Marcone

Určitě bych to zkrátil...

30.12.2016 16:34 | Makaveli

Stránky: [1]

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 17:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 19 stránek.
roboti