Básničky, Poezie, Verše

v

Komentáře » Masky...

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 6 záznamů. Zobrazuji 1-6.

Ono to půjde. Bod. A druhej Martinovi za koment ;-)

13.2.2018 16:36 | Bezhlavý rytíř

Já ti musím poděkovat Wefone,že jsem se po delší době od srdce zasmál...ten tvůj komentář neměl chybu...máš opravdu štěstí že si se dostal mezi kultivované lidi(ty voe já zas chčiju,když to píšu...muhéééééé!) slunce v duši a ať ti to píše dál...:)

12.2.2018 21:49 | Martin Havlíček

dobrý, duše je kde má...mezi planktonem a prvokem-hihi..no a odhodlání být pozorný a sám o sebe pečovat by se rozsvítilo je chvályhodné...koneček fajn a tohle vydá za báseň, jen piš :
Dusí svojí duši, mučí svoje těla
nacházejí slova, která nejsou bdělá

12.2.2018 20:01 | Lipová

Díky za ohodnocení jsem rád že jsem se dostal mezi kultivované lidi jejichž inteligence nekolísá někde mezi prvotními buňkami a planktonem. Na všem co jste řekli zkusím zapracovat bez ohledu na další kritiku kterou beru a dává mi sílu se pohnout dál.
PS: Za ten otazník se omlouvám nemám ponětí jak se tam dostal možná jen proto že jsem to psal na mobilu. Doufám že Vám to nebytrhlo duši z těla.

12.2.2018 19:10 | Wefon

Jo, souhlasím s tím, co pravil Gogol, je tam sdělení, je z toho zřejmý i postoj autora. Možná, pokud mohu..., bych se vyhnul některým rýmům, protože rýmy musejí přirozeně vyplynout a podpořit myšlenku, ne naopak. Možná bych volil kratší formu, ale to vše je věc názoru. Bod dám a budu se těšit na další dílo, vítej! M.

12.2.2018 17:52 | Mirastus

Mno...špatný to rozhodně není. Myšlenka mluví a plyne. Je tam jasné sdělení a vůbec ne špatně pojaté. Na formě by to chtělo trochu zapracovat. Necpal bych tam ty verzály, to je bez intrpunkce zbytečný. První sloku bych klidně rozdělil na dvě...i vizuálně konzumujeme:-). Ta závorka s otazníkem mne lehce dojala...cože to je?...heee, to do básní nepatří:-). Příště zkus trochu popustit uzdu slovní zásobě. Některé verše jsou dost na sílu a výraz "o hezkém světu"...to rozhodně NE!
Jinak oslovila...bod.

12.2.2018 17:20 | gogol

Stránky: [1]

Spodek

Stránka generována 7.5.2024 22:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti