Básničky, Poezie, Verše

v

Komentáře » Spousta všeho

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 8 záznamů. Zobrazuji 1-8.

Mno...ehm, tak amatéři jsme zde každopádně všichni, protože to je amatérský básnický server:-). Rozhodně však nechápu, proč bych si kvůli tomu nepřečetl básně ostatních. Když se sem někdo přihlásí se svou tvorbou, asi od toho něco očekává. Sám pro sebe si to sem asi těžko dává. V návaznosti na to nejspíš očekává nějakou zpětnou vazbu. Nějak si nedokážu představit, jak by to tady vypadalo (občas vypadá), když si sem někdo dá své dílo, ostatní básnky povýšenecky přehlíží a ozve se pouze tehdy, když se někdo dovolí negativně otřít o jeho dílo. To je podle ,me sobeckost a neúcta k ostatním autorům, kteří v poezii něco smysluplného najdou, dokáží se vyjádřit, pochválit, povzbudit, ale i umět zkritizovat, upozornit na chyby a tím vlastně motivovat k určitým posunům v psaní. Komunikace a interakce mezi básníky je důležitá...herdek pokolikátý už to tady píšu:-)...jinak to všechno ztrácí veškerý smysl.
Takže asi tak...no.

25.2.2018 14:27 | gogol

Vím teď, v čem se mám zlepšit. Děkuji

25.2.2018 10:25 | Hermin

Báseň mě oslovila, ano, lidé jsou nenápadně odváděni od své přirozenosti, jsou jim vnucovány pravdy samozvaných elit... Je stále těžší zachovat si názor, když vidím, kam se svět ubírá, M.

25.2.2018 10:15 | Mirastus

Rozhodně mým záměrem není ze sebe udělat chudáka, bojuji se vším co mě potkalo, ale po svém.Přečetl jsem si také jiné autory, ale nechci se nechat ovlivnit tvorbou jiných, jsem amatér a snažím si zachovat svůj pohled. Třeba to zní sobecky, nevím.

25.2.2018 9:59 | Hermin

Tvá nemoc mne opravdu mrzí...sice nevím, jaké máš příznaky a co tě trápí, však doufám, že nejsi jeden z těch, kteří sem psali a kvůli své těžké nemoci nemohli dávat ani tip a ani komentovat. Protože tady jeden takový byl, byl to hroznej chudák nemocnej a na literu prý komentuje a tipuje jedna báseň...muheeeeeee.
Takže tak nějak doufám, že už básníci začnou "číst" a ne jen psát!

25.2.2018 0:18 | gogol

Děkuji, naprosto přesně.

24.2.2018 16:26 | Hermin

Báseň se mi líbí. Asi tuším o čem píšeš v komentáři. Jsou obyčejné věci na světě, které lidé zatracují a oni pomůžou. A až nemoc nám připomene, jak rádi bychom se zbavili těch nepotřebných a vrátili vše, jak bylo. Tři případy ze čtyř dopadly dobře, když se použily obyčejné věci a zadarmo!!! Tak do toho!!!

24.2.2018 16:15 | barča1

Nemoc se u mně začala projevovat vážněji, no snad to zatím na psaní nemá takový vliv, ale slibuji, že až bude mít tak přestanu.

24.2.2018 15:14 | Hermin

Stránky: [1]

Spodek

Stránka generována 3.5.2024 15:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti