Básničky, Poezie, Verše

v

Komentáře » Velká píča

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 16 záznamů. Zobrazuji 1-15.

Jsem rád, že má "báseň" vyvolala takové vášnivé diskuze. Vím, že nejsem žádný poet, ani to nepředstírám! Každopádně je toto jedna z nejčtenějších "básní".

17.1.2020 19:40 | Buchannon

Text začínající slovy.. V tomto případě..... , patří hlavně pro Vasila.....Zapomněla jsem to tam napsat. Tím končí moje debata na tomto serveru.

10.4.2018 17:49 | barča1

Ve vzkazu....heeee:-))).

10.4.2018 17:29 | gogol

Žádná sranda...mou odpověď máš v komentu. Možná tě neuspokojí, jelikož je krátká, tak, jak se na negramotného zaostalého čecha sluší...nu co naděláš.
A proč v komentu...no když jsi mi tam tohle všechno poslala, kdybych si to náhodou zapoměl přečíst:-))).

10.4.2018 17:27 | gogol

V tom případě , pokud se ti zdám omezená, ti mohu jen popřát, pokud by ses z jakéhokoliv důvodu dostal do kriminálu, ty nebo všichni, co s tebou souhlasí, aby tě tam ti, které si zastáváš, šukali do zadku. A nepřeji tvému synu, aby ho ve škole šikanovali tito lidé a dělali mu totéž. Pak bys možná otevřel oči. Dokud se tě to netýká souhlasíš, kdyby se tě to začalo týkat, mluvil bys jinak. A tvůj pohrdavý ton k mé osobě, může být pouze zde ve viruálním světě v reálu bys byl o mnoho menší. Kolem mě chodí ženy v burkách, lidé z různých koutů země, jednám s lidmi různé barvy pleti. Ty sedíš v zemi ze které normální člověk utíká, a já jsem omezená? Mám daleko větší přehled, než máš ty. Nevím, jaké je tvoje povolání, ale v tom mém se nedá pracovat z křesla kanceláře. Tím, moje debata končí a už neodpovídám na nic.

10.4.2018 17:18 | barča1

Představa, že se mnou souhlasíš je pro mě dost děsivá. Naštěstí se jenom ukázalo, že jsi můj příspěvek nepochopila. Vůbec jsem nemířil na rozmazlenost dětí, nýbrž rodičů. Ale to je fuk. Jestli jsem to správně pochopil, máš dojem, že jsem homosexuál. To tě zklamu. Mám ženu a dvě děti a společně s partnerkou děláme všechno proto, aby z nich nevyrostli tak netoleratní lidé s omezeným rozhledem jako jsi ty.

10.4.2018 16:15 | Těkavý Vasil

Těkavý Vasil. Tady musím s Tebou souhlasit. Děti i z normálních rodin jsou tak rozežrané, že rodiče trpí a nejen oni. Právě z těch rozežraných dětí se většinou stávají jinak orientovaní lidé, berou drogy, šikanují druhé a pod. Vše začalo demokracii u normálních rodin. Po revoluci rodiče nevěděli , co dětem strčit, běda dítěti dát pohlavek, udělali z nich rozežrané fracky, a tak to vše vzniklo. K tomu media s jejich pořady na blití i pro děti a máme tady, že svět spěje do prde..

Není jeden příklad, kdy si děti hrají na lesby nebo buzíky. A jak má pak rodič dítěti vysvětlit, že to není normální?
Mám pocit, že jsi jedním z nich, už je vás hodně, a kdo to má rozeznat. Pokud ano, vysvětlila jsem ti, proč jsem psala ten text.

10.4.2018 16:06 | barča1

Čechům dali demokracii a jak to dopadlo? Krádeže, vraždy, podvody a pod. Myslíte si, že je to ta správná demokracie u vás? Omyl, od demokracie na Západě to má daleko. I když i na Západě to pomalu ustupuje, přišli sem lidé z bývalých postkomunistických zemí, kradou , podvádějí, kšeftují.Až se ten národ bude umět chovat demokraticky, pak , ať legalizují registrovaná partnerství, maryjánku, lehké drogy, bohužel nenastala ještě na to doba. Jinak orientování si žádají do své péče děti. Jak to dopadne? Spousta dětí bude zneužita. A pro ty , co opět špatně pochopí píši- nemusí to být pravdidlo, budou i lidé, kteří dětem pomůžou, ale to budou výjimky. Přibude dětí s jedním rodičem, protože tenhle svazek málokdy vydrží a stát bude jen platit a platit soc. dávky. Jsem zhnusena systém Česka. Zvolili jste si Babiše a už na něj za pár měsíců plivete. Tento národ neví, co chce, a dělá jen samé chyby. Tři, čtyři roky a v Česku nastane taková krize, jaká tam ještě nebyla. Kolik z Vás je na ni připravených, že ho víc zajímají básně,chlívečky, než něčí názor? Vám vadí, když dám text do jiného chlívečku, spíš by vás ml zajímat stav vaší země, která sice kvete, tváří se, že je vše v pořádku, ale není. Ano , ekonomika se zvedá. ale profitují na ni jen bohatí. A chudí si pouze myslí, že budou lepší časy.

10.4.2018 15:43 | barča1

Představa, že registrované partnerství ublížilo tradiční rodině je prostě směšná. Ta tradiční rodina trpí především velmi častou nezodpovědností, nestálostí a rozmazleností jejích zcela heterosexuálních členů.

10.4.2018 15:34 | Těkavý Vasil

Gogol.Špatně jsi četl, seděl sis na mozku nebo nerozeznáš obecný text od osobního? Psala jsem pouze obecně, že s tímto nesouhlasím. Pokud si to někdo dělá doma za zavřenými dveřmi, je mi to jedno. Vadí mi to, že to bylo zlegalizované a poškozuje to další generace, není to přírodní způsob. Nebudu zde rozepisovat, jak tato legalizace poškodila stát, rodiny a děti heterosexuálů a v nemalé míře i budoucnost dalších generací. Vadí mi, že media dávají tomu velký prostor a tím přibývá lidí jinak orientovaných.
Česká republika se nemůže stavět na úroveň vyspělých zemí. Jednak na to nemá prostředky a tím také poškozuje své obyvatele. V České republice by neměla být legalizováná partnerství, legalizované lehké drogy, zákaz kouření v restauracích, držení zbraní a pod. Tato země na to není připravená, žila dlouho pod taktovkou komunistů a lidé z této země neumí s těmito věcmi zacházet. Dám příklad: V Americe jsou obchod. střediska - Walmarty. Kdokoliv si tam něco koupí, ( utěrky, kolo, mikrovlnku, nebo obyčejná párátka) může to kdykoliv, a to je třeba i za rok, a i použité vrátit. Walmart mu vrátí celou částku, kterou zaplatil. Funguje to tam mnoho roků a nikdo to nezneužívá.A není třeba mít paragon. Doneseš věc, nikdo se tě na nic neptá a vyplatí ti peníze. Tyto obchody jsou určeny na pomoc chudším lidem. V Česku by je využívali i bohatí a Babiš. Jeho žena zapřela clo při cestě v Americe, proto tomu věřím. Jakmile by se tento způsob dostal do Česka, co myslíš, co se stane? Český člověk by to zneužíval, jak by se dalo. Odnášel by tam vše opotřebované a nic by nekupoval. Můžu Tě ujistit, že žádné fronty na vrácení peněz tam nestojí. Fronty jsou u běžných pokladen. V Česku by byl supermarket zaplněn vrácenými věcmi. Proto mi vadí, že Česko dává zelenou něčemu, co v této zemi více uškodí, než pomůže. Česko chce legalizovat maryjánku. A jak to dopadne? Ne jako na Západě, kde to většinou s výjimkami mají pro sebe. Budou s tím kšeftovat, a proto já jsem proti. Zrovna to rýpání od Tebe mě mrzí, měla jsem Tě za rozumného člověka. Bohužel patříš mezi Čechy, kteří uznávají jen svůj názor a jiný ne.

10.4.2018 15:16 | barča1

Souhlasím s ostatními s poezií to nemá nic společného.

10.4.2018 13:34 | slunečnice69

Dílo mě moc nepobavilo, ale při čtení gogolova komentáře jsem si poprskal monitor :-)

10.4.2018 11:13 | Těkavý Vasil

Omylem jsem ti dala plnej...a nejde to vzít zpět...toto je opravdu velká pytlovina ;-) myslím že tyto vulgarity sem nepatří, protože s poezií nemají nic společného...

10.4.2018 7:50 | Klarineb

Zde by se měla psát poezie a ne porno!!! Na věk který uvádíš už bys měl mít i rozum!!!

9.4.2018 22:53 | děda včela

Jo, to je fakt prasečina.
Ale třeba se bude líbit Barče. Je to taková ta správná s hetrosexuální tématikou "normálních" rodin, kde se klade důraz na akci. Poetika rozhodně není třeba.
Muheeeeee....hnus!!

9.4.2018 20:46 | gogol

Stránky: [1] 2

Spodek

Stránka generována 15.5.2024 21:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti