Básničky, Poezie, Verše

v

To byl ale sen ...

To byl ale sen ...

Bellůška Povídky » Dobrodružné, akční

Anotace: Můj sexuální zážitek :-)

To byl ale sen …

Nemohla jsem se dočkat. Konečně jsme měli oba volný víkend a já se těšila na další – po dlouhé době , krásně prožitý večer a na krásné zakončení neděle.

Už jsem vyhlížela z okna červené auto s pro mě neznámou značkou. Dnes mu to trvalo déle , už jsem byla nervózní ,kde se zdržel a nedočkavě jsem si kousala rty. Na malou chvilku jsem se od okna vzdálila a sotva jsem se vrátila zpět slyšela jsem troubení auta, které jsem moc dobře znala.
Přiběhla jsem rychle k oknu ,abych mohla kývnout hlavou a oznámit mu tak , že už jdu. Vyšla jsem a nastoupila do jeho auta, navzájem jsme se pozdravili a vyměnili si polibky. Rozjel se a jeli cestou k němu domů. Před barákem vstřícně zaparkoval a my tak mohli jít dovnitř. Odložila jsem si věci a svlékla se z bundy.
Usadila jsem se do obýváku a on s pohoštěním ke mně. Přisedl si blíž a s láskou mě objal. Vždy tak nádherně voněl, přiváděl mě tím do šílenství , pokaždé jsem měla chuť se po něm vrhnout tak , že by se sotva mohl začít divit. Nechtěla jsem ale hned něco zkoušet a proto jsem jen vnímala to , jak se mi vůně přehání před nosem.

Podíval se na mě a políbil mě, usmála jsem se a dívala jak se zvedá. Šel směrem ke svému pokoji a mě bylo hned jasné, že si jde svléct kalhoty a vyměnit tričko. Bylo už docela pozdě a my koukali na film , který zrovna dávali. Nevnímala jsem ani o co v tom filmu šlo ,byla jsem tak nadržená ,ale nevím proč jsem dnes neměla takovou odvahu se po něm vrhnout. Šla jsem do koupelny a převlékla jsem se do své sametové košilky, rozpustila vlasy , učesala je a vrátila se zpátky do jeho náručí. Sjel mě svým pohledem a usmál se. V téhle košilce mě totiž miloval. Byla mi zima na nohy , proto jsem se pokusila zvednout a dojít si pro peřinu ,ale chytl mě rychlím pohybem za bok a hrubě se mnou sekl o pohovku .Položil mě na záda a rychlím tempem mě líbal po celém těle. Pak si sedl ,stáhl si trenky , chytl mi hlavu a položil mi jí do rozkroku tak ,abych ho měla v puse. Držel mě za vlasy a prudce přirážel. Nevadilo mi to ,naopak měla jsem ráda, když mě vede a přitom , ho mám až téměř u mandlí. Hlasitě vzdychal a hekal a já znásobila své úsilí. Po chvíli přestal a já mu sundala tričko pod dojmem , že teď převezmu velení já ,ale zajel mi rukou do rozkroku a jazyk mi jemně strčil do pusy a hrál si s tím mým. Chytl mě prudce za krk svlékl mě z košilky a hodil mě o vyvýšené opěradlo tak ,že jsem na opěradle ležela břichem. Byla jsem už tak mokrá ,ale přesto si naslinil prsty a v mém rozkroku jimi pohyboval krouživými pohyby.
Chytl mě za rameno a svého velikého , ztopořeného kamaráda do mě vrazil. Zaryl se mi rukama do ramena , na nímž mě pořád tak silně držel a tvrdě přirážel. Cítila jsem ho snad až v žaludku , dokonce to i bolelo ,ale to jsem já přesně potřebovala. Byly jsme sami a já tak mohla hekat takovým způsobem , jakým to má rád a náramně jsem si to užívala. Když jsem cítila jak mě prudce ,až bolestivě mačkal na bocích věděla jsem , že je hotov.
Celý udýchaný si sedl a já se sotva mohla zvednout a sednout si k němu. Pohladil mě na zadečku a s hlasitým dechem si mě na sebe posadil ,myslela jsem , že už bude mít dost ,ale on ho do mě vrazil znova a házel semnou nahoru a dolů. Prohýbala jsem se vzrušením v zádech a hlasitě jsem vzdychala, když přirážel čím dál víc a rychleji náhle jsem vykřikla a on pochopil, že už jsem hotová. Pohladil mě po vlasech a položil si mě na své tělo a líbal mě po krku. Půlku noci jsme na sobě nazí leželi u televize ,přikrytí dekou a tulili se k sobě.

Probudila jsem se zpocená a tam dole úplně mokrá, jak říkám , to byl ale sen !
Publikoval(a): Bellůška, 3.1.2013
Přečteno (260x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 10:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti