Básničky, Poezie, Verše

v

Naruto/ Naruto Shippuden

Naruto/ Naruto Shippuden

Superla-san Povídky » Válečné

Anotace: Trochu upravený příběh jednoho mého oblíbeného anime. Příběh o ninjech.

Jednoho večera, když vlci vyli, narodilo se děťátko.Jménem Haruka.V klanu jménem Korasu,každý z klanu měl oči díky,kterým mohli vzít člověku duši a také se klan zvýrazňuje tím, že umí ovládat vzduch.Haruka má v sobě zapečetěného démona.Její klan měl ale jednu chybu, nikomu se nedařilo naučit ovládat oheň, a proto když bylo Haruce sedm let, tak její klan byl vyvražděn.Jediná Haruka přežila díky démonovi,kterého má v sobě a díky své duševní síle.Utíkala a utíkala, až se dostala do Listové.Tam se oni postarali a utajili před lidmi, že Haruka-san přežila.Když bylo Haruce čtrnáct tak její skupina padla při misi.Proto Hokage-sama rozhodla že bude přidělena do skupiny Kakashiho, protože Sasuke byl u Orochimara.Haruka stárla a hokaga-sama zjistila že Haruka je velmi silný ninja.Haruka se každý den zkoušela naučit ovládat oheň.Když bylo haruce šestnáct let, tak byla vyslána na misi s ninji, které si vybrala.Byli to Sakura,Shino,Kiba,Chouji,Naruto,Hinata,Neji,Shikamaru,Ino a Tenten.Tato mise byla přivést nebo zjistit, kde je Sasuke.A tak vyrazili.Ino: "Hele Sakuro co si myslíš o Haruce?" Sakura: "Já si myslím že je fajn."

Pochvíli uslyšeli prasknutí větviček.Pak cítili dým a slyšili děcký křik.Haruka se zastavila a dala znamení aby se schovali.Poslouchala jestli neuslyší nepřátele.A v tu dobu se na ně řítila smršť kunajů.Najednou uslyšela dětský pronikavý a bolestný křik.Pochvilce se jí něco omotalo okolo ruky a hodilo ji to přímo před nepřátele.Ostatní zůstali v ůkrytu jak jim nakázala.Když se podívala před sebe uviděla křenící se postavy.Rychle přeřízla divné hýbající se lano.A pomyslela si: To je ale hnus a k tomu je to děsně chlupatý!! Rychle vytáhla kunaje a byla připravená k sebeobraně.Jeden z tajemných a usmívajících se postav poslal další smršť kunajů jenže teď otrávených.Haruka uděla štít ze vzduchu.Nařídila ostatním ať vylezou z úkrytu.Pak ji něco zasáhlo do břicha tak že omdlela.Ostatní postřehli že Haruka omdlela, a tak se okolo ní rozestoupili a nechali Sakuru, ať ji vyléčí bodnou a otrávenou ránu.Když se Haruka probrala tak se nad ní skláněla celá skupina.Haruka: "Sakuro děkuju." Sakura: "Není zač."

Haruka: "Pokračujeme." Celá skupina: "Ale..." Haruka: "Žádný ale." Otočila se a usmála se.

Večer si postavili stan. Haruka se zeptala, kde je jídlo.Všechny oči se namířili na Choujiho. Chouji: "Omlouvám se, ale já měl hlad." Haruka: "Chouji!!!!!!!!"

Pak šli všichni spát kromě Haruki, která měla hlídku.Po pár hodinách Haruka unaveně zívala.Pochvilce se rozhodla, že se půjde s někým vyměnit hlídku.Kiba řekl, že půjde on.Ráno vyrazili.Haruka si všimla, že Hinata zpomaluje, a proto se zastavila. Zeptala se Hinaty, co jí je. Hinata řekla, že nic.Haruka si ji prohlídla od hlavy k patě. A řekla: "No tak dobře.Pokračujem." Potom si vzpoměla na to, jak byla malá, jak se smála a jak večer před sebou viděla oheň, všude oheň, všichni křičeli. Kiba:"Jeti něco??" Haruka: "Ne...ne jsem v pořádku." Usmála se na něho.Potom se zastavili před pár lidmi, kteří se nezdáli moc přátelští.Oni řekli: "Pokud nám vydáte Haruku z klanu Korasu, tak vás necháme žít.Jasný?!!!"

Kiba:"Jestli si myslíte, že vám ji jen tak vydáme, tak se pekelně mýlíte!!!" Oni:"Haha.Radili jsme vám dobře!!!!"Poslali na skupinu Haruki Blesky,vodu a kamení.Haruka to odrazila štítem ze vzduchu.Potom vyskočila a dopadla před jednoho divnýho kluka.Čapla ho sklonila se kněmu,otevřela ústa a vzala mu jeho duši.Potom se rychle vyhnula jehlám.Podívala se na místo odkud letěli.Stál tam pohledný mladík,který se usmál.A řekl:"Si hezká,chytrá a ktomu silná.Takové dívky se mi líbí."Seskočil ze stromu před Haruku.Sklonil se kní vzal ji zabradu a zašeptal jí:"Jestli se mnou nepůjdeš tak je všechny zabiju."Usmál se na ni."Mé jméno je

Kazuhiko

." Kiba:"Už sem to řekl jednou.ne??Haruka nikam nepůjde!!!" Kazuhiko:"Proč by nešla.Snad si nemyslíš že zůstane s takovíma padavkama.Pokud by šla semnou tak by se mohla pomstít těm kteří vyvraždili její klan." Haruka:"Oni nejsou padavky abys věděl jsou to mí přátelé!!" Kazuhiko:"No dobře chtěl sem to podobrém,ale jak vydím budu to muset vzít po zlém!!!"Svolal blesky,hromy.Haruku čapl za její dlouhé černofialové vlasy.A donutil ji sledovat jak její skupina prohrává.Ona se mu snažila vykroutit,ale on měl velmi silný stisk,proto vytáhla kunaj a uřízla si vlasy.Potom se rychle otočila kopla do něj,tak že odletěl ke zvdálenému stromu.Haruka si pomyslela:Teď jsem jako Sakura.A vduchu se usmála. Kazuhiko:"Dobrá rána.ale do špatného člověka!!!" Haruka se otočí a podívá se na místo kam měl dopadnout Kazuhiko.Byl tam místo něj omráčený Kiba. Haruka:"Kibo!!" Kazuhiko omráčí Haruku a nechá ostatní ze své skupiny ať dodělají přátele Haruki.

Haruka se probrala na vlhkém místě přivázaná vedle jednoho kluka,který byl asi stejně starý jako ona.On se zachvíli probral a prohlídl si Haruku. On:"Tebe sem přivedli včera viď?" Haruka:"Jo.Ty si tu už dlouho? On."Jo.Pokusil jsem se utýct.Ale oni mě vždycky chytili a potom zbičovali.Jak se jmenuješ?Já se jmenuji

Daichi."Umál se na ni. Haruka:"Já se jmenuji Haruka" Taky se na něho usmála Najednou stál před mřížemi Kazuhiko. Kazuhiko:"Už jte se seznámili?Je dobře že ti vysvětlil jak to u nás chodí.Aspoň se už se nebudeš pokoušet utéct." Zákeřně se na ni usmál a potom odešel.

Zatím co Haruka byla uvězněná tak její skupina se vracela do Listové se špatnou správou.Předstoupili před hokage-sama a řekli jí jak unesli Haruku.Hokage-sama vydala hlášení aby ji šli skušení ninjové hledat.
Publikoval(a): Superla-san, 4.3.2013
Přečteno (221x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mr.Lonely

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 09:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti