Básničky, Poezie, Verše

v

The Dee

The Dee

Marcone Povídky » Dobrodružné, akční

Anotace: na pokračování. Ryze akční styl psaní. Ve stylu největších žijících autorů, avšak myslím, že mým okem a klávesnicí :-D

Musela vyměnit zásobník.
Byla to bezvýchodná situace. Potom, co vytěsnila, že před pár minutama zabila Terrence, musela přemýšlet. Puška v pravo - 50 metrů. Dva střelci, glocky, 20 metrů za zdí. Katany a nože. Ten pozemek byl jasná past. 30 na 30 yardů s domem v severovýchodním rohu. Malé jezírko a spousta zeleně. "Dnes už spíš červeně," pomyslela . Zasraný Japonsko a ty jejich debilní zásady. Pro hrst dolarů by si Yakuza nechala vrtat i prdel. Kolena jsou málo.
Proč se do toho musel tak blbě dostat. Byl na snip pozici nahoře a měl jí krýt. Blbá touha chránit ...
Zasvištěla kulka a odloupla kus omítky vedle její levé tváře. " vzpamatuj se Dee " zařvala sama na sebe a dokončila přebíjení.
Tak jo ...
Těm šikmoočkům se o ní bude zdát ještě moc dlouho. Posledních 5 vteřin jejich životů.
Snažila se vydýchat. Její tep se začínal normalizovat. Ty prstoklady vypadaly směšně, ale měly svou logiku. Selektovat a uklidnit.
Další výstřel a úlomky nezaregistrovala. Jen to lehce připomělo, že ta vesta, byl k smrti dobrý nápad.
Hlava.
Z kleku hrozivý výpad malíkovou hranou na ohryzek a páka na pravou ruku.1:0.Zbývá 14 potencionálů ...
Vyskočila a k odrazu použila jeho tělo. Rotace v jejích kyčlích byla smrtící. Hrana okované boty přelomila čelist a pokračovala skrze zuby dál do hlavy, aby zakončila svou pouť na klíční kosti dalšího. Byl to hnusný zvuk. Horší než výstřel " užij si to, vole " do toho bolestí zkrouceného obličeje.
Další dva se hrnuli umřít.
vlastně jim skočila do náruče. Akorát že tomu vlevo kolenama. Oba je povalila a tomu nejblíž zlomila hrudní kost úderem ála Tyson. Byla to děsná rána, a za zlomek vteřiny brečel i jeho kolega po úderu na jeho mužství.
A znova, a zase.
Ještě 10 ...
Publikoval(a): Marcone, 4.6.2016
Přečteno (127x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, gogol, Desiré

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 08:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti