Básničky, Poezie, Verše

v

Jejich skryté zlo

Jejich skryté zlo

VolkodavKO Úvahy » Filozofické

Anotace: Těší se u vás relativně dobré pověsti, ale ve skutečnosti jsou skrytě do značné míry zlí.

Duše Pekelných lidí představují něco jako nižší a méně zlé Peklo, jakýsi začátek zla. Jsou sice lepší, než praví démoni, ale pořád horší, než normální lidské duše. Prostě něco mezi.
Když proti mně jejich organizace začala štvát lidi, její členové uvnitř věděli, že jsem vyvolený Boží Mocí, že mám v mnoha ohledech lepší vysvětlení, než všechna náboženství, a že jsem správně poznal jejich spolupráci s Peklem. A přestože to věděli, rozhodli se pomocí podvodů (nápor na můj mozek, neférové vytváření důkazů) přesvědčit veřejnost, že to tak není. A za trest, že jsem byl na vyšší úrovni, než ostatní normální lidé, a že jsem ledacos skrytého odhalil, se usnesli mě svým způsobem umučit a přimět mě, abych ubližoval svým psům i sobě.
Sami jsou těžkými mezinárodními zločinci (bohužel legálně existujícími), kteří po věky vedli lidstvo nedobře (například uměle vyvolávali některé války). Odsuzují druhé, pravidelně neprávem, a přitom odsouzení zaslouží především oni sami. Lžou celosvětové populaci normálních lidí, mimo jiné i zamlčováním důležitých informací z jejich vlastní psychologie.
Normální lidé nejsou učeni, že se ve 100% případů zradí, když se správně zatlačí na to správné místo; že každý člověk obětuje celý svět, když je ohrožen "kořen" jeho bytí (vyřazení z lidské společnosti, maximální bolest, zrazení všemi ostatními, zošklivení lidských hodnot atd.); nebyli seznámeni s tím, že je ještě jedna technika, kromě té jim známé, používaná k jejich sledování a odposlechu (ten má mnoho normálních rodin již desítky let doma a například já ho mám, podobně jako někteří jiní zajímaví lidé, dokonce i na šatech); nikdo jim neřekl, jaký máme my lidé tady na Zemi původ a skutečný účel; v žádném oficiálně uznávaném zdroji informací se nedočetli, že světová náboženství byla úmyslně poskládána do většinově nepravdivé podoby; neřekli jim, že kusem té skutečné pravdy a odhalení jsem byl já Pavel Kastl a ne ti druzí, a proto mě před lidskou společností rozložili, a tak dále.
Některé zločiny Pekelných lidí jsou uvedeny v "Some Related Information" a některé jejich podvody v "Unbelievable Cheats". V "The Picture of Human Souls" je jejich celkové působení na lidi a jejich duše v rámci tisíců let vedeno jako výrazné mínus.
Zabránili většímu Dobru, a dělají menší v kombinaci se Zlem. Bez nich by nebyla ani Válka Severu proti Jihu, ani Druhá Světová Válka, ani většina válek Starověku, ani uměle zařízené osobní neštěstí v životech mnoha lidí a tak dále.
Byl jsem vyvolený Svatou Radou (a přitom mi byl ukázán Bůh). Lidem jsem alespoň částečně odhalil smysl jejich života. A pak ke mně někdo poslal Pekelné lidi a pak začal dělat, že nic takového není. A čeští lidé mě úplně zradili, což neodpouštím ani v nejmenším. Taková bezcharakternost a nízkost!
Ti ubozí lidé mají oficiální autoritu na prvním místě, věří jí a ve všem jí poslechnou. Jejich mezilidské vztahy jsou fraškou. Stačí ukázat průkazku, jmenovat nějaký paragraf a od té chvíle je matka proti svému dítěti, kamarád proti kamarádovi. A když je jim nařízeno ubližovat jejich blízkému a ani mu neříct proč, tak to udělají.
Přitom například v mém případě by ke mně skutečný kamarád přišel a řekl by mi: "Pavle, musíš něco vědět. Byli za mnou a jak si jim přišel na to, že jsou Pekelní a že chtěli ulovit tvojí duši, tak teď posílají normální lidi, aby se na tebe divně dívali a ty aby si o nich začal tvrdit, že jsou Pekelní a že ti chtěli vzít duši, aby se pak řeklo, že se ti to s tím Peklem a lovením duší jenom zdá. A abych nezapomněl, dnes večer k nám má přijít návštěva a má se na tebe divně koukat, tak abys věděl, o co se jedná."
Jenže všichni mí blízcí se báli, že budou mít problém, když mi tohle řeknou, tak raději mlčeli. Aby to měli dobré u těch mocných, kteří mě chtěli zahubit. Prostě jakmile je nějaký vyšší zájem, není ani matka, ani přítel, ani bratr nebo sestra. Jste úplně sami.

Je snadné poznat, že jsou Pekelní:

- Vezmou, i když nepřímo, peníze na pomoc chudým zemím, a za ně si udělají nějaký svůj vrtoch

- Dávali si do filmů "Připomenutí Pekla"

- Dávali si do filmů podporu pro démony, aby získali přístup do diváků

- Vytváří oběti, které musí ublížit samy sobě, i když o nich uvnitř ví, že jsou nevinné, což je zcela nelidské

- Výbuchy aury temné radosti při pohledu na trpící zvíře, zkaženou lidskou lásku a podobně

Některé příklady z osobního života:

- Veterináři asi nařídili říznout psa do zdravého místa a nedat mu injekce proti bolesti

- Podél mých oblíbených cest v lese zkřivili stromy, což je bolí

- Na mém oblíbeném místě v lese z dětství bylo prasečí jezírko, u kterého jsem měl ve zvyku se vždycky zastavit, a kolem něj to bylo vykácené a jezírko zasypané. Bylo jim úplně jedno, že se prasata v parném létě nemají kde osvěžit

- Když kdysi potřebovali, zmrzačili kočku a lhali, že to udělal můj pes

Co s Pekelnými lidmi?

Věřím, že Pekelné lidi může překvapit především, ne-li pak jedině, jednotlivec (viz "Unexpected action of the individual"), který ví, že všude (doma, v autě, na šatech, na lesních cestách atd.) mohou být odposlechy & skryté kamery, že může být každý jeho rozhovor s kýmkoli jiným nahrávaný a že se nesmí věřit ani jednomu jedinému člověku. A pokud dotyčný jednotlivec udělá něco, co Pekelné lidi naštve, musí u toho zemřít (nebo se pak zabít), protože by ho za to potom utýrali (což je horší, než smrt, stejně jako je mínus horší, než nula).
Nejlepším řešením by bylo odstranit Pekelné lidi ze Země a zavést lepší systém. V pravé třetině "The Picture of Human Souls" byla lidská společnost bez Pekelných lidí a i když tam lidé nebyli tolik sledováni a odposloucháváni, jako tady, přesto byla celková úroveň jejich zla a utrpení nižší, než v naší levé třetině. Důvodem je to, že se zde vládnoucí Pekelní lidé starají nejenom o to dobré (například udržení míru, rozvoj zdravotnictví), ale i o to zlé (například pravidelné válečné konflikty, osobní neštěstí některých lidí).
To hlavní, co můžete udělat, je modlit se za "Druhý Příchod Ježíše Krista", popřípadě ještě i za útok na paralelní Pekelný svět, ke kterému dojde snad již za několik set let.

Můj případ:

Pokud tomu dobře rozumím, byl jsem neprávem odsouzen k sebeublížení, veřejnému zostuzení a bolestem. Fyzický proces, který se u mě nastartoval před léty, zřejmě postupně vede k nervosvalovým křečím, vyndáním si očí, rozmačkání a roztrhání sám sebe, vypáčení kloubů, neovladatelné úzkosti a tak dále.
Ti, kdo mě odsoudili, uvnitř věděli, že jsem většinově v právu. Věděli, že mě vyvolila skutečná Boží Moc; věděli, že část mého učení je nad všemi náboženstvími (které většinově uměle vyrobili) a že je skutečným přínosem pro svět; také věděli, že jsem správně poznal, že jsou Pekelní, a že se jednalo o pokusy o ulovení mé duše.
Přestože věděli, že jsem víceméně nevinný, takhle strašně mě odsoudili. Okamžitě se naskýtá tato otázka: Jaké odsouzení si za tohle zaslouží oni sami?
Já osobně bych s nimi jednal velmi tvrdě a nekompromisně. Jejich provinění je tak strašné, že bych jim ani nesdělil obvinění, prostě bych ty drzé spratky vzal, každého z nich bych na nějaký čas zavřel v takové místnosti, ve které jsem byl já sám, a kamna s vařičem bych jim napustil tím samým, čím oni mě. Pak bych je ještě dorážel dalšími škodlivinami a neustále bych jim dělal různé drobné nepříjemnosti a provokoval je, jako oni mě, a u toho všeho bych je ještě natáčel kamerou, jak se postupně hroutí.
Jak postupně porušují všechna svá pravidla (například mají pravidlo, že se nikdy maličkostí nenechají vyprovokovat k útoku a že se s odsouzeným člověkem nebaví, ale po chemikáliích a ubližování by se přestali ovládat a zaútočili by na druhé kvůli úplné maličkosti, a v nevydržitelném strádání by sami navázali s jimi odsouzeným člověkem rozhovor a začali by ho prosit); jak si podvědomě spojují všechno, co měli rádi, s něčím nepříjemným; jak se bortí při úzkostech a sebezničujících myšlenkách; jak hluboce litují, že udělali ten velký podvod proti mně…
Po nějakém čase bych ale tohle zlo zastavil, abych neubližoval nevinným, protože už by přestali být sami sebou a utrpením by se stali někým jiným (to je vysvětleno v článku "Visions of the Future"). Je příliš nelidské udržovat někoho v nervosvalových křečích, silných úzkostech, vymknutých kloubech, nechat ho odstraňovat kusy jeho vlastního těla a podobně. Už jenom myšlenky na to, i když ještě potlačitelné, jsou skutečným strádáním.
Pekelní lidé jsou těmi jedinými lidmi, u kterých lze teoreticky zauvažovat o takovémto strašném trestu (jsou nejzlejší, sami si ho vymysleli pro radost démonů a jejich Pekelná humanoidní duše cítí fyzickou bolest jenom částečně). Normálním lidem se tohle nikdy nemá dělat.
Každopádně z psychologického hlediska by bylo velmi zajímavé vidět tyto zrůdy, co týrají nevinné normální lidi, jak jsou týrány ony samy. Kolik vydrží? Jak moc by jim bylo platné to, že všechno teoreticky vědí, když budou mít poškozený mozek a navíc ještě k tomu budou neustále provokovány?

**********

Moudrost Superboha nás učí, že se nikdy nemáme dopustit takového jednání, které by poškodilo naše "já". To znamená, že když by vám například bylo cizí někoho praštit, kdyby to bylo v rozporu s vaší přirozeností, tak ho nepraštíte, ani kdyby si to zasloužil.
Pokud by ve vaší přirozenosti bylo aplikovat na druhé výše uvedené týrání, byl(a) byste zlým člověkem. Hodný člověk by dotyčné Pekelné lidi třeba zastřelil, ale nedokázal by je takhle týrat. Já bych to možná dokázal, protože mě týrali, i když jsem byl nevinný, a kromě toho jsem již poškozený, tak myslím více zle, než by tomu bylo za normálních okolností.
Publikoval(a): VolkodavKO, 13.9.2016
Přečteno (184x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 16:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti