Básničky, Poezie, Verše

v

VZPOMÍNKY NA BUDOUCNOST

VZPOMÍNKY NA BUDOUCNOST

morf5 Úvahy » o Lidech, Člověku

Anotace: VZPOMÍNKY NA BUDOUCNOST

Tento čas, je čas změn.
Jsem v přítomnosti, své blízké budoucnosti. Země, tento svět se mění, již nikdy nebude takový, jak jej známe dnes.
Právě probíhá mnoho změn, tyto změny jdou napříč starými strukturami snových realit a iluzí všech pozemských bytostí. Lidské oči jsou unavené, ale také plné odhodlání, odhodlání , jež může a změní VŠE.
Jsem světlo, vytvářím svou realitu ze svých vibrací. Cítím nesmírnou zodpovědnost,zodpovědnost jež byla zakodována do mého srdce, do mého těla, mých vibrací. Vše se odehrává v cyklech, jež jsou řádem vesmíru. Zhroucení realit postavených na nízkých vibračních základech je v plném proudu. Nic nefunguje a nemůže fungovat tak jak má , tak jak by mělo. To je zákonitost, je to evoluce lidského vědomí, je to princip příčiny a následku.
V tomto zmatku vidím nesmírný řád, nový pořádek, nový princip vesmíru. Abychom mohli povstat jako bájný pták, musíme odstranit staré nefungující vzorce, jež nám již dále nemohou sloužit. Jsou to pocity strachu, oddělenosti , závislosti na moci i penězích.
Nemám strach, tyto změny jsou nutné k pochopení, k odkrytí své pravé totožnosti, která je ukrytá ve všech lidských bytostech.
Jsem MAJÁK, KTERÝ SLOUŽÍ LIDEM, LIDSTVU. Světlo, jež pomáhá, ukazuje cestu k vlastním vibracím. Jsem pochodeň, která vám nikdy nepřestane svítit na cestu. Tvé srdce je cesta k vyšším vibracím, zbav se strachu a přeměň tu nejkrásnější představu jakou jsi kdy o sobě měl,přeměň ji ve skutečnost. Přeměň ji ve svůj NOVÝ ŽIVOT.
Když to dokážeš, zjistíš, že Země je nádhernou planetou,je studnicí, posvátnou knihovnou, v níž můžeš listovat jako ve své knize. Poklad , který zde byl uschován má nesmírnou cenu, je to poklad rozmanitosti života, je to zásobárna zkušeností do kterých můžeš kdykoli vstoupit.Člověk se stává novým strážcem planety a stane se vědomým uživatelem tohoto skvostu Vesmíru.
PROTOŽE TOTO JE POSVÁTNÝ ZÁMĚR BYTOSTÍ, JEŽ STVOŘILY TENTO SVĚT.
S láskou a pokorou k lidem, lidství.
Publikoval(a): morf5, 17.11.2011
Přečteno (556x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.5.2024 22:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti